Roman24online emite in direct un program de sase ore, incepand cu ora 14.00, care incorporeaza informatii de ultima ora, editoriale, stiri, interviuri, emisiuni culturale si reportaje. Deasemenea, pentru o mai buna accesibilitate, programul poate fi urmarit, in reluare, a doua zi, de la ora 08.00. Roman24 emite LIVE pe Facebook, pe Youtube si pe Ustream, pentru o cat mai buna acoperire a cerintelor telespectatorilor din lume. Transmitem LIVE pe aceste platforme conferintele de presa locale si judetene, atat ale administratiei publice cat si ale partidelor politice sau institutii ale statului. Ocazional, Roman24 “iese” in oras, transmitand 60 de minute LIVE pe Facebook, imagini din municipiul Roman, in dialog direct cu privitorii, intr-un program numit “Romanul in Imagini“, arhiva completa putand fi vizionata, oricand, pe Facebook sau pe Youtube.

24 de titluri – de luni pana vineri la ora 14.00

O ora de comentarii spumoase legate de titlurile zilei. Fie ca sunt locale, regionale, nationale, internationale sau din Cosmos, se aplica o unica regula: sunt comentabile! Neamtu‘ are cate ceva de spus despre fiecare! Si, chiar daca mai sare calul, pentru ca foloseste cuvinte mai putin folosite in mass-media, gen ‘tzatze’, ‘cur’, ‘dobitoc’ s.a.m.d, se straduie sa aduca fiecarui comentariu, acea aura de critica pozitiva, atat de necesara evolutiei. Toata arhiva “24 de titluri” poate fi vizionata pe youtube.

Ador televiziunea, pentru ca iti permite sa fii in fiecare zi altcineva, ramanand totusi, tu…” Neamtu’

Retrospectiva saptamanii – vineri la ora 16.00

Realizator Neamtu’, cu invitat permanent jurnalistul Dan Vasiliu. Zilele saptamanii comprimate intr-o analiza de o ora. Cele mai importante evenimente pe plan local, revazute si discutate de un jurnalist. Si de Neamtu’. Pentru ca modul in care explica un politician o problema nu este, de cele mai multe ori, inteligibil, apelam la oameni de presa, persoane care detin controlul asupra limbajului pe intelesul tuturor, pentru a traduce declaratiile oficiale si pentru a aseza – in limbaj comun – evenimentele saptamanii. Toata arhiva “Retrospectiva saptamanii” poate fi vizionata pe youtube.

De cele mai multe ori, nu inteleg o iota din ce zic oamenii de la televizor. ne trebuie cineva sa ne traduca din ‘oficiala’ in ‘romana’” Un cetatean

Interviu cu Flora Ordean – marti si joi de la ora 15.30

Jurnalistul cu cele mai vechi “state de plata” in presa locala nemteana a raspuns unei noi provocari: aceea de a face presa si in mediul online, alaturi de o echipa tanara, la cel mai nou post de televiziune, roman24.ro. Invitatii in aceasta emisiune sunt oameni din cele mai diverse domenii: administrativ, politic sau sanatate, care vor fi supusi  unui tir de intrebari cat se poate de incomode, abordand tematici diverse si de actualitate. Toata arhiva “Interviu cu Flora Ordean” poate fi vizionata pe youtube.

“Libertatea noastra depinde de libertatea presei, iar aceasta nu poate fi limitata fara a fi pierduta.” Thomas Jefferson