1.800 de țigarete de contrabandă confiscate la Săbăoani
San Marco Roman

1.800 de țigarete de contrabandă confiscate, în urma unei percheziții, la Săbăoani

Polițiștii au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat, în urma căreia au descoperit 1800 de țigarete. Persoana în cauză este cercetată penal.

La data de 18 martie a.c., polițiștii Secției de poliție Rurală Săbăoani, au efectuat o perchezitie la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, din comuna Boteşti.

În urma percheziției au fost identificate 1800 de țigarete, care nu aveau aplicate timbre de acciză. Întreaga cantitate de țigarete, susceptibilă a fi provenită din contrabandă,  a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, polițiștii au demarat cercetările în stare de libertate față de persoana în cauză, sub aspectul comiterii infractiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal al României. (sursa – IPJ Neamț)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.