Peste doua mii de romascani au vizitat astatzi, 1 Mai, cele doua zone de agrement din Roman, Parcul Municipal si Complexul Moldova. Foisoarele au fost inchiriate intr-un numar foarte mare, iar soarele si-a facut din plin prezenta. Lacul de Agrement din parc a fost foarte solicitat, romascanii bucuranduse din plin de vremea frumoasa de afara. Dupa inspectia si inaugurarea noului spatiu de joaca din Parcul Municipal de vineri, astazi primarul urbei Lucian Micu a sarbatorit ziua de 1 Mai alaturi de familia sa printre romascani si intr-un cadru cu oameni zâmbitori și prietenoși.
“O după amiază tihnită!
Am profitat de ziua liberă alături de fetele mele, și la fel ca sute de romașcani, am ales o plimbare prin parc, chiar dacă aerul rece a pișcat un pic. M-am bucurat să găsesc oameni zâmbitori și prietenoși. Copiii, și ei încântați de noul loc de joacă din parc, pe care abia ce l-am inaugurat. Iubesc această atmosferă, îmi face plăcere să ne întâlnim și să stăm de vorbă. O după amizază tihnită. Asta numesc eu normalitate.”
Sute de copii au vizitat noul spatiu de joaca din Parcul Municipal, spatiu ce ofera un confort si o siguranta sporita micutilor.

Sursa foto : https://www.facebook.com/lucian.micu.50?fref=ts