18 iulie 2020 (în intervalul orar 07.00-10.00) pulverizare aeriană de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte

Motivat de faptul că nu au fost îndeplinite toate condițiile meteorologice pentru realizarea activității de dezinsecție conform graficului propus anterior, MUNICIPIUL ROMAN şi operatorul S.C. FLAICOR SERV S.R.L. Bacău anunţă toţi locuitorii Municipiului Roman asupra faptului că serviciile de pulverizare aeriană propuse în ziua de 16 iulie 2020 se amână pentru data de 18 iulie 2020 (în intervalul orar 07.00-10.00).
În perioada menţionată rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident.
Produsul ce urmează a fi folosit pentru activitatea de dezinsecție este EXIT 100SC (substanța activă – Cypermethrin), biocid avizat de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, face parte din grupa principală 3 și se regăsește în Registrul Național al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană (Aviz nr. 4683BIO/18/05.21).
Precizăm faptul că tratamentul se va aplica de către operator conform fişei de avizare a produsului. Pentru evitarea disconfortului produs în timpul pulverizării biocidului, recomandăm evitarea zonelor tratate în intervalul orar precizat.
Menționăm faptul că în ziua de 15 iulie 2020, pe raza Municipiului Roman, s-au efectuat serviciile planificate pentru această dată, de pulverizare aeriană (ULV) de dezinsecţie pentru combaterea populaţiilor de insecte vectoare de maladii transmisibile şi generatoare de disconfort (insecte zburătoare şi târâtoare: ţânţari, muşte, căpuşe, gândaci, ploșnițe, purici).

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.