Suplimente Alimentare Imunyze

5 jocuri pe care pasionații de masini merită să le încerce în 2022

Acoperisul1

Condor Resort

Foarte mulți oameni sunt pasionați de jocurile cu mașini. Prin intermediul lor poți ajunge mai aproape de modele exclusiviste sau clasice, în timp ce reușești să te distrezi. De asemenea, jocurile cu mașini reușesc să scoată la suprafață și spiritul competitiv din oameni.

Așadar, iată în rândurile următoare 5 jocuri cu mașini pe care pasionații de mașini merită să le încerce:

1. Forza Horizon 5 – Acest joc a fost lansat de Playground Games în noiembrie 2021 și este disponibil pe Microsoft Windows, Xbox One și Xbox Series X/S. Așteptările pentru acest joc au fost uriașe, drept dovadă că a avut peste 10 milioane de jucători încă din prima săptămână de la lansare. A fost cea mai de succes lansare pentru un joc pe Xbox. De asemenea, a câștigat trei premii la The Game Awards 2021. Jocul are o grafică excelentă și sunt disponibile peste 500 de mașini. De asemenea, modulul de joc a fost foarte apreciat de utilizatorii care au încercat deja Forza Horizon 5.

2. Street Racer – Un joc foarte apreciat de pasionații de păcănele. Adrenalina este la nivel maxim în această producție lansată de compania Pragmatic Play. Utilizatorii au apreciat grafica și distracția generată de acest joc care are și o coloană sonoră foarte bun. Acțiunea din acest joc de pacanele online se petrece pe străzile din Las Vegas, unde utilizatorii pornesc într-o cursă distractivă spre câștiguri în funcție de spin-urile efectuate. Printre simbolurile jocului se află un cronometru, dar și cinci șoferi – Firefly, Alpha, Bolt, Ignite și Viper. Jocul are specială și runde gratuite, iar câștigurile maxime ajung până la 800.000 RON si poate fi jucat pe platforma de pacanele : casino.netbet.ro/sloturi

3. Gran Turismo Sport – În această primăvară va fi lansat Gran Turismo 7, dar până atunci utilizatorii se pot distra cu Gran Turismo Sport, un joc care are 338 de mașini, 84 de hărți și care a avut vânzări excelente. Peste 8 milioane de oameni au încercat deja Gran Turismo Sport, joc ce impresionează prin grafica foarte bună. Gran Turismo este un titlu de referință pentru pasionații de jocuri auto, având mașini de toate tipurile, de la modele simple până la unele exclusiviste. Tocmai din acest motiv, mulți oameni așteaptă și lansarea Gran Turismo 7, programată în această primăvară.

4. Asphalt 9: Legends – Unul dintre cele mai populare jocuri în special pe dispozitivele mobile. E disponibil pe iOS, Android, Windows 10, Nintendo Switch, dar și pe macOS, Xbox One și Xbox Series X/S. A fost lansat în 2018 și a avut un update foarte interesant în 2021. Astfel, în joc sunt disponibile 123 de mașini. La început ți se oferă un Mitsubishi Lancer Evolution X, însă pe măsură ce avansezi poți obține chiar și McLaren 570S sau Mercedes-AMG GTS. O funcție foarte apreciată permite tunarea mașinilor. Tocmai din acest motiv este unul dintre cele mai populare jocuri de pe dispozitivele mobile.

5. Need for Speed Heat – Serie Need For Speed este una de colecție pentru pasionații de jocuri cu mașini. Mulți oameni au crescut cu jocurile din seria NFS, iar cel mai recent titlu, NFS Heat, a fost lansat în noiembrie 2019. La 25 de ani de la primul joc NFS, EA Sports a venit cu un titlu de succes disponibil pe PS 4, Windows și Xbox One. Sunt disponibile peste 125 de mașini din toate epocile și clasele. Așadar, poți conduce modele precum Volswkagen Beetle, Porsche 911 Carrera S dar și modele auto de lux precum Lamborghini aventador SVJ Coupe ori Roadster.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.