Dental Alliance
November 28, 2023

58 de familii din Neamț aflate în situații de urgență, sprijinite financiar de Guvern

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

58 de familii din județul Neamț vor primi sprijin financiar de la Guvern pentru a depăși situațiile dificile în care se află. La nivel național, suma totală care se alocă în contul unor ajutoare de urgență este de 2.115.900 lei, bani care vor ajunge în contul a 504 familii și persoane singure, care fie se află în situaţii de necesitate în urma unor incendii, inundații sau accidente, fie au probleme grave de sănătate sau riscă excluziunea socială.

„Cazurile speciale identificate pentru acordarea acestei tranșe de ajutoare sunt în municipiile Piatra-Neamț și Roman, orașele Târgu-Neamț și Roznov și comunele Bodești, Păstrăveni, Dochia, Dobreni, Țibucani, Bârgăoani, Săvinești, Mărgineni, Gârcina, Răucești, Dumbrava Roșie, Ceahlău, Tarcău, Bahna, Negrești, Tămășeni, Horia și Ștefan cel Mare. Valoarea ajutoarelor variază între 1.000 și 7.000 de lei, în funcție de gravitatea cazului. Distribuirea banilor se face prin Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială“, a declarat Vasile-Adrian Niță, prefectul județului Neamț.

Înmânarea banilor către beneficiari se va face joi, 09.03 si vineri, 10.03, la sediul AJPIS Piatra-Neamț.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap