A accidentat mortal un pieton și a fugit de la fața locului
San Marco Roman

A accidentat mortal un pieton și a fugit de la fața locului

La data de 12 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați de personalul medical, cu privire la faptul că la unitatea spitalicească din Piatra Neamț,  a decedat un bărbat, de 60 de ani, din Brusturi, care ar fi fost victima unui accident rutier.

La scurt timp, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat și identificat conducătorul auto implicat în evenimentul rutier, în persoana unui bărbat, de 33 de ani, din Grumăzești.  

Din cercetările efectuate, a reieșit că în timp ce acesta conducea un autoturism pe DN 15 C,  din direcția Fălticeni spre Tîrgu-Neamț, în localitatea Brusturi a surprins și accidentat un bărbat, de 60 de ani, după care a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției.

În urma depistării, bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției.

Astăzi, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs evenimentul rutier. 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.