March 4, 2021

A căzut cu motocicleta de la înălțime la Dulcești

Un accident a avut loc duminică după-amaza, pe raza comunei Dulcești, județul Neamț. Un motociclist de 28 de ani a pierdut controlul motocicletei pe care o conducea și a căzut într-o râpă adâncă de opt metri.

Pompierii au fost alertați prin apel la numărul de urgență 112, de producerea accidentului  în urma căruia o persoană a căzut cu motocicleta de la înălțime.

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială pentru stingere cu modul pentru descarcerare,  o ambulanță SMURD -TIM și utilajul  UT 2000.

Accesul până la victima nu a putut fi făcut cu autospecialele, aproximativ 3 km au parcurs pompierii de unde au lăsat autospecialele până au ajuns la victimă.

Pompierii, cu ajutorul tărgii lopată și UT 2000, au scos victima din râpa de aproximativ opt  metri adâncime și au transportat-o la ambulanța SMURD – TIM, la jumătatea distanței au fost ajutați de un autoturism de teren.

Victima, un bărbat de aproximativ 28 de ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD și a fost transportată la CPU Roman.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.