A dispărut! Polițiștii o caută pe tânăra de 18 ani, din Roman!

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Poliției municipiului Roman continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei PAVEL ANDREEA, de 18 de ani.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați, la data de 20 ianuarie a.c., de către o femeie, de 38 de ani, din Roman, despre faptul că fiica sa Pavel Andreea, de 18 de ani, a plecat în seara de 12 ianuarie a.c., la unchiul ei, din aceeași localitate, unde a stat aproximativ 20 de minute, după care nu s-a mai întors la domiciliu.

Semnalmente: înălţime – 1,60 m, greutate – 49 de kilograme, ochi căprui, păr lung de culoare negru, fără semne particulare.

La momentul dispariţiei, aceasta era îmbrăcată cu o bluză albă, o fustă lungă de culoare negru, fiind încălțată cu adidași roz.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman și în localitățile limitrofe, în vederea depistării acesteia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.