January 29, 2022

A făcut accident în Roman și a fugit, a fost identificat de imaginile Poliției Locale din Cordun

Fereastra1
În ziua de joi, 06.01.2022, în jurul orelor 07.11, pe strada Profesor Dumitru Mărtinaș din cartierul Danubiana al Municipiului Roman s-a produs un eveniment de circulație rutieră împrejurare în care un pieton în vârstă de 14 ani a fost lovit și vătămat corporal, pe trecerea de pietoni din zona denumită local ,,La Calul Bălan”, de către un autoturism al cărui conducător auto a părăsit imediat locul accidentului, fără încuviințarea organelor de cercetare penală ale poliției judiciare.
♦️Polițiștii locali din cadrul Serviciului de Poliție Locală al Comunei Cordun au vizionat imaginile surprinse de sistemul de supraveghere video și au obținut date cu valoare operativă, pentru anchetă, referitoare la marca, modelul, culoarea și numărul de înmatriculare al autoturismului implicat în evenimentul rutier și le-au transmis polițiștilor rutieri din cadrul Biroului Rutier Roman.
♦️În urma exploatării datelor transmise, polițiștii Rutieri din cadrul Biroului Rutier din structura Poliției Municipiului Roman au identificat și depistat autoturismul implicat și ulterior și pe conducătorul auto care a provocat accidentul de circulație rutieră.
📌Acesta urmează a fi cercetat în cadrul unui dosar de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fapte prev și ped. de art. 196 și art. 338, din Codul penal.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.