Dental Alliance
December 4, 2022

A fost emis mesaj RO ALERT pentru cetățenii din Neamț

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu puțin timp o avertizare cod roșu de vreme rea pentru zone din județul Neamț.

Avertizarea este valabilă până la ora 13:30.

Potrivit meteorologilor, se vor semnala averse torențiale ce vor acumula peste 50 l/mp, grindină, vijelie, frecvente descărcări electrice

 Județul Neamţ: Crăcăoani, Hangu.

̆
❗Recomandăm populaţiei să ia măsuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale.
❗În cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, facem apel la cetățeni să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora.
❗Evitați adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie.
❗Sistați activităţile desfăşurate în teren deschis sau la înălţime.
❗Închideți toate ferestrele locuinţei şi altor categorii de construcţii.
❗Evitați atingerea stâlpilor sau firelor căzute la pământ.
Intră pe Platforma Națională de Pregătire pentru Situații de Urgență “FII PREGATIT ̆” și consultă ghidurile aflate la rubrica Fenomene Meteo Extreme. Află cum să reacționezi la apariția, în timpul și după un eveniment de tipul furtună, ploi abundente, accesând link-ul de mai jos:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.