Dental Alliance
September 27, 2023

A fost predat amplasamentul pentru construcția noii creșe din municipiul Roman!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Sunt conștient de faptul că nevoia de servicii de îngrijire a copiilor în timpul zilei a crescut semnificativ. Pentru a veni în sprijinul părinților, Primăria Municipiului Roman a depus prin PNRR un proiect pentru construirea unei creșe moderne cu o capacitate de 110 locuri.
Finanțarea a fost aprobată, iar construcția va începe anul acesta pe terenul fostului Bazar, amplasament predat zilele trecute. Noua creșă va fi construită pe o suprafață de aproximativ 2410 metri pătrați, pe un singur nivel și va fi formată din mai multe încăperi, incluzând săli de clasă, un spațiu de joacă, o sală de mese și bucătărie, precum și o zonă de administrare și depozitare. Clădirea va fi realizată conform celor mai înalte standarde de siguranță și de mediu, iar finisajele interioare și exterioare vor fi moderne și confortabile pentru copii.
De asemenea, creșa va avea un program educațional bine structurat, care va fi adaptat nevoilor și stadiului de dezvoltare a fiecărui copil în parte. Programul va fi format din diverse activități și jocuri care vor stimula dezvoltarea cognitivă, socială și emoțională a copiilor. În plus, vor fi angajați specialiști cu experiență în îngrijirea copiilor, care vor oferi o atenție individualizată și de calitate fiecărui copil.
Creșa de 110 locuri va aduce un plus – valoare pentru comunitatea noastră, oferind un mediu sigur și confortabil pentru copii și liniște părinților care trebuie să își desfășoare activitățile profesionale în timpul zilei. Construcția acestei creșe demonstrează încă o dată angajamentul asumat de a investi în educația și viitorul copiilor noștri.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap