Dental Alliance

June 16, 2024

A fost publicată lista cu datornicii persoane juridice la bugetul local. Se regăsesc nume mari, unele cu contracte în derulare cu Primăria Roman

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Așa cum știu cei care sunt interesați, administrația locală publică regulat lista persoanelor juridice care acumulează datorii către bugetul local. Și de data aceasta lista este destul de stufoasă, mai scurtă însă decât în trecut, ceea ce arată că persoanele juridice preferă să fie ”la zi” cu plățile, decât să fie făcute de rușine. Desigur, nu putem pune în aceași oală toate situațiile. Unele societăți sunt de binefacere, altele supraviețuiesc din donații și sponsorizări iar altele sunt societăți comerciale cu cifre de afaceri mari spre foarte mari, cu contracte în derulare chiar în aceste zile, cu Primaria Roman! Iar altele, pur și simplu, consideră că ar trebui să fie scutite de la plata oricărei taxe și oricărui impozit.

În paralel, în ședința Consiliului Local din 26 octombie a fost votată ajustarea cu plus a valorii taxelor și impozitelor pentru anul 2024, datorii pe care romașcanii le vor plăti, ca de fiecare dată, cât mai repede posibil. Din puținul lor, acestia preferă să nu fie datori în timp ce, cu contracte de sute de milioane, firmele fac exact contrariul.

Iată lista cu datornicii, persoane juridice, publicată de Primăria Roman, pe 27.10.2023.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.