Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

A fost semnat contractul de execuție pentru reabilitarea fostului Cinema „Unirea”. Săptămâna viitoare încep lucrările

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Am făcut un alt pas important pentru dezvoltarea Romanului! Am semnat contractul de execuție pentru reabilitarea, modernizarea şi dotarea Centrului Multicultural “Unirea”! Săptămâna viitoare va fi emis ordinul de începere al lucrărilor! 🎭🎨
Mă bucur să vă anunț că am semnat contractul de lucrări pentru obiectivul mult așteptat de către romașcani – Centrul Multicultural “Unirea”! Valoarea acestui contract este de 11.517,940 lei cu TVA și presupune o serie de lucrări esențiale pentru reabilitarea și revitalizarea acestei clădiri.
Centrul Multicultural “Unirea” va deveni un important pol cultural și recreativ în municipiul nostru, oferind spații moderne pentru activități culturale, spectacole și evenimente artistice.
Printre lucrările ce vor fi realizate se numără:
🔹 Realizarea termoizolației pentru întreaga clădire asigurând eficiența energetică;
🔹 Înlocuirea tâmplăriei exterioare și interioare;
🔹 Recompartimentarea spațiilor interioare pentru configurarea noilor săli de spectacol și grupuri sanitare moderne;
🔹 Refacerea tencuielilor degradate și refacerea finisajelor interioare;
🔹 Refacerea trotuarului perimetral pentru un acces facil și sigur;
🔹 Reabilitarea treptelor de acces și realizarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități.
De asemenea, investiția va include și amenajarea de spații verzi pe o suprafață de 430 mp, parcări pe o suprafață de 1570 mp, trotuare și alei în proximitatea obiectivului. Aceste investiții sunt cuprinse într-un contract separat, existent, în valoare de 1.643.702 lei cu TVA.
De săptămână viitoare vom începe lucrările care vor da o nouă viață acestui important simbol cultural și vor oferi comunității noastre un spațiu modern și funcțional, care să promoveze arta și cultura în toate formele sale. Așa cum v-am obișnuit, vă voi ține la curent cu fiecare etapă a lucrărilor și vă invit să ne bucurăm împreună de rezultatele acestui proiect de anvergură!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.