Dental Alliance
April 2, 2023

A încălcat ordinul de protecție și a fost reținut

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 23 februarie a.c., poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală Bicaz au reținut pentru 24 de ore, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Bicaz Chei, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita. La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 19:00, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a încălcat ordinul de protecție provizoiu, emis de polițiști la aceeași data, în jurul orei 14:00, prin care i se interzicea să se apropie la mai puțin de 50 de metri de soția lui, revenind la locuința comună, din localitatea Bicaz-Chei.

Având în vedere cele constatate, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție provizoriu, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Harghita.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap