Dental Alliance
March 5, 2024

A început modernizarea parcului de joacă din strada Mihai Eminescu!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Continuăm programul de modernizare a spațiilor de joacă din municipiul nostru – un proiect asumat la începutul mandatului, căutând să oferim copiilor noștri părculețe adecvate și un climat de siguranță. După ce părculețul din strada Anton Pann – aflat în proximitatea Centrului de Permanență și cel din strada Cuza Vodă – Biserica Armenească au fost modernizate, un alt spațiu destinat copiilor a intrat în procedură de reabilitare.
De această dată, unul dintre cele mai mari părculețe – cel din strada Mihai Eminescu de 420 de mp, aflat în spatele supermarketului își va schimba complet aspectul. Astăzi, aici au demarat lucrările care constau în nivelarea și compactarea terenului, bordurarea acestuia și așezarea unui covor de protecție, reparații la obiectele de joacă și completarea cu echipamente și mobilier nou.
Totodată, vom pune accent pe siguranța celor mici, construind în regie proprie gardul perimetral din creioane colorate din lemn. Pe spațiul verde adiacent au fost plantați diferiți arbori, pentru a exista și o zonă plăcută cu umbră de care să se poată bucura pe lângă cei mici, părinții și bunicii acestora.
Trebuie să fim conștienți de faptul că distracția din parcurile de joacă depinde de modul în care reușim să întreținem aceste spații, să le protejăm și să semnalăm orice act de vandalism. Așa cum am promis, continuăm să îmbunătățim condițiile existente în municipiul nostru, fie că vorbim despre străzi, alei, locuri de joacă, spații verzi sau parcări!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.