Dental Alliance
September 27, 2023

A înjunghiat un tânăr din Roman și a fugit. A fost, în cele din urmă, prins de polițiști

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Un tânăr de 25 de ani din Neamţ, a fost reţinut după ce, în urma unui conflict spontan, a agresat un alt tânăr cu un cuţit. Agresorul a fugit de la locul incidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti.

La data de 21 aprilie, în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de o altă persoană.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 21 aprilie, în jurul orei 20:30, în fața unui imobil din municipiul Roman, pe fondul unui conflict spontan, un tânăr de 25 de ani, din Roman, folosindu-se de un cuțit, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate, după care ar fi fugit de la fața locului.

La data de 22 aprilie, tânărul de 25 de ani a fost identificat de polițiști și condus la sediul politiei, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap