January 25, 2021

A murit asistenta medicală de la SAJ Prahova dusă cu elicopterul la Medgidia, după ce a fost confirmată cu coronavirus

A murit asistenta medicală de la SAJ Prahova dusă cu elicopterul la Medgidia, după ce a fost confirmată cu coronavirus. Femeia a fost internată inițial la Ploiești, dar nu mai erau locuri în ATI pentru ea.

 

  • Asistenta medicală avea 50 de ani.
  • S-a internat la Ploiești, dar starea ei s-a înrăutățit.

O asistentă în vârstă de 50 de ani de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Prahova, confirmată cu noul coronavirus, a murit duminică dimineață, a anunțat Prefectura Prahova.

Femeia a fost internată la Spitalul CFR din Ploiești, iar după ce starea i s-a agravat a fost transferată cu elicopterul la spitalul din Medgidia.

“Potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții SAJ Prahova, inițial, s-a prezentat pentru evaluare din cauza unei alte simptomatologii, i s-a făcut și testul Covid al cărui rezultat a fost pozitiv.

Femeia suferea și de obezitate și diabet.

De la începutul epidemiei, la SAJ Prahova au fost confirmați cu noul coronavirus un medic, 5 asistente, 3 ambulanțieri, un operator registrator de urgență și 3 angajați din rândul personalului TESA. Dintre aceștia, se află internați, în acest moment un medic, un asistent medical și un ambulanțier. Totodată, în izolare se află 4 șoferi, contacți direcți ai cazurilor confirmate.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.