A murit copilașul de 3 ani din Vaslui, care a luat foc în timp ce dormea
San Marco Roman

July 14, 2020

A murit copilașul de 3 ani din Vaslui, care a luat foc în timp ce dormea

fereastra1

Copilul de 3 ani din județul Vaslui, care a luat foc în timp ce dormea, de la scânteie din sobă, a murit joi dimineață la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din București.

 
Incidentul extrem de grav s-a produs în urmă cu aproape o săptămână, pe 15 noiembrie, în localitatea Mânzați, din comuna Ibănești. Părinții copilului erau ieșiți afară din casă, la animale, atunci când au auzit țipete de durere.
În momentul în care au intrat în locuință, micuțul ardea ca o torță, cu hainele arse și lipite de corp.

Copilul din Mânzaţi era ars de la brâu în sus

O ambulanță tip C2 din Bârlad s-a deplasat imediat la fața locului, însă, pentru că starea minorului era foarte gravă, cu arsuri pe 75% din suprafața trupului, a solicitat intervenția unei ambulanțe TIM – Terapie Intensivă Mobilă.

Ulterior, copilul a fost transferat în București, la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din București, cu un pronostic rezervat. În ciuda eforturilor medicilor, acesta a murit în dimineața zilei de joi, la ora 1:00.

Potrivit vremeanoua.ro, corpul neînsuflețit al băiețelului va fi depus la Institutul “Mina Minovici” din Capitală, pentru autopsie, urmând ca zilele următoare să fie adus acasă, pentru a fi înmormântat.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.