Dental Alliance
December 11, 2023

A venit frigul, se fură lemne! Polițiștii nemțeni au confiscat lemnul tăiat ilegal

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 19 octombrie a.c., în intervalul 05:00- 13:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier și cel de Ordine Publică Piatra-Neamț au acționat pe raza municipiului Piatra-Neamț şi a comunelor arondate, pentru combaterea transportului ilegal de material lemnos. În urma activităților desfășurate au fost constatate un număr de 4 abateri la Legea 171 din 2010, în valoare de 6.000 lei, fiind confiscată cantitatea de 3,45 mc lemn esență tare.

***

La aceeași dată, în intervalul orar 16:00-21:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ion Creangă au desfășurat, pe raza de competentă, activități specifice privind prevenirea şi combaterea transporturilor silvice, tăierea şi comercializarea materialului lemnos şi nelemnos. Pentru abaterile constatate polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale. Totodată, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unui număr de patru infracțiuni, două infracțiuni de tăiere şi două infracțiuni de sustragere material lemnos, de pe raza Ocolului Silvic Băcești, ocazie cu care s-a identificat şi confiscat cantitatea de 1.3 m.c. material lemnos.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap