Dental Alliance
November 26, 2022

Accident cu 4 victime la Secuieni, o persoană a rămas încarcerată

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

O persoană și-a pierdut viața și alte două au fost rănite într-un cumplit accident rutier produs, sâmbătă după-amiază, într-o localitate din Neamț. Autoturismul în care se aflau a ieșit în decor, a rupt balustrada unui pod și s-a răsturnat. Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Potrivit IPJ Neamț, accidentul a avut loc în localitatea Bârjoveni, comuna Secuieni, județul Neamț.

FOTO: Accident cumplit pe un drum din Neamț. Ce au găsit la locul accidentului echipajele de salvare

Potrivit ISU Neamș, la locul accidentului au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri și SAJ Roman.
Până la sosirea forțelor de intervenție două persoane au fost scoase din autoturism de către cetățeni. Alte două persoane, conducătorul auto și pasagerul din dreapta, au rămas încarcerate.

Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare grea, pompierii au scos din interiorul autoturismului cele două victime.

Din păcate conducătorul autoturismului, un bărbat de 54 de ani, nu prezenta semne vitale.

Doi bărbați de 55 și 49 de ani au fost preluați de echipajele SMURD TIM și SAJ și transportați la CPU Roman.

Cea de-a patra persoană, un băiat de 14 ani, nu a fost transportat la spital.

Pompierii au acționat și pentru asigurarea măsurilor PSI și repunerea autoturismului pe roți.

accident neamt 1

FOTO: Accident cumplit pe un drum din Neamț: O persoană a murit și alte două au fost rănite. Mașina a ieșit de pe șosea și a plonjat câțiva metri

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 54 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe Drumul Comunal 88, în localitatea Bîrjoveni, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, moment în care a părăsit partea carosabilă, a rupt balustrada unui pod și s-a răsturnat.

accident neamt 3

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea a doi pasageri, de 59, respectiv 64 de ani, din Bîrjoveni.

Un al patrulea pasager, un tânăr, a scăpat nevătămat.

accident neamt 4

”În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Sinsp. Ciofu Ramona.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.