August 5, 2020

Accident cu 5 victime din cauza nepastrarii distantei de siguranta intre masini

La data de 24 august a.c., polițiștii Serviciului Rutier Neamț au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Bistrița, soldat cu rănirea a cinci persoane.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce un bărbat, de 48 de ani, din Prahova, conducea un autoturism DN 15, în localitatea Bistrița, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul din fața sa, condus de un bărbat, de 52 de ani, din Roman, care redusese viteza, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul din Roman, a fost proiectat în alt autoturism, ce se afla în fața sa, pe același sens de mers, condus de un bărbat, de 46 de ani, din Mureș, care era oprit pentru a acorda prioritate de trecere unui pieton angajat regulamentar în traversarea străzii.

Din accident, a rezultat avarierea celor trei autovehicule și vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv o tânără și o femeie, de 17, respectiv 47 de ani, din Roman, ce se aflau în autoturismul condus de bărbatul din Roman și a trei femei, de 42, 67, respectiv 71 de ani, din Prahova, ce se aflau în autoturismul condus de bărbatul, de 48 de ani.  

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Cei trei au fost conduși la spital, în vederea prelevării de probe biologice, pentru stabilirea, cu exactitate, a alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.