Dental Alliance
August 8, 2022

Accident cu cinci victime la Hanu Ancuței

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Prin apel la 112, în jurul orei 20:45, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DJ 208 G, pe raza comunei Tupilați (între localitățile Hanu Ancuței și Tupilați).
La locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și trei echipaje cu ambulanțe de la SAJ, voluntari din cadrul SVSU Tupilați și voluntari din cadrul SVSU Războieni cu o autospecială de stingere.
În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau 5 persoane.
Ajunși la locul solicitării, pompierii au constatat faptul că conducătorul unui autoturism era încarcerat. (Acesta se afla singur în autoturism).
Pompierii, cu ajutorul mijloacelor și procedeelor specifice, au descarcerat un bărbat (de 83 de ani), inconștient. Imediat, victima a fost preluată de un echipaj de la SAJ care a început manevrele de resuscitare. Din păcate, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare,  medicul de pe ambulanță declarând decesul.
În urma accidentului rutier produs au mai rezultat două victime (un bărbat și o femeie), ce au fost preluate și transportate la CPU Roman de către echipajele medicale (SMURD și SAJ).
Alte două persoane au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului,  refuzând transportul la spital.
Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de circulație.
Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.