Dental Alliance
December 4, 2023

Accident cu două victime în localitatea Dulcești.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 1 octombrie, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 15D, în localitatea Dulcești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un autoturism condus de bărbat, de 56 de ani, din Horia, se deplasa în localitatea Dulcești, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce se deplasa în fața sa, care în urma impactului ar fi fost proiectat într-o autoutilitară, ce avea aceeași direcție de deplasare.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi pasageri cu vârste de 65, respectiv 68 de ani, din al doilea autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

insp.Ciofu Ramona IPJ Neamt

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap