Suplimente Alimentare Imunyze

Accident cu două victime în Neamț

Acoperisul1

Condor Resort

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-amiaza, pe DJ 208 G, în localitatea Dragănești, județul Neamț. Două persoane au fost rănite după impactul dintre un autoturism și o căruță.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DJ 208 G, în localitatea Dragomirești.

Din primele cercetări a reieșit că în timp ce o femeie, de 47 de ani, din Țibucani, conducea un autoturism pe Drumul Județean 208 G, în localitatea Dragomirești, din direcția Girov spre Hanul Ancuței, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo condus de un bărbat, de 56 de ani, din Dragomirești.

neamt 2

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a două persoane din atelajului hipo, în vârstă de 60, respectiv 65 de ani, ambele din Dragomirești.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind indicând o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului atelajului hipo.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.