Dental Alliance
November 30, 2022

Accident cu două victime în Neamț

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Astăzi, 12 iulie, în jurul orei 20.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe Drumul Județean 159 C, în localitatea Ruseni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr, în vârstă de 22 de ani, conducea un autoturism pe Drumul Județean 159 C, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, lovind un stâlp din beton și răsturnându-se pe cupolă în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, în vârstă de 22 de ani, ambii din Rediu, care în urma impactului ar fi fost proiectați în afara autoturismului.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

*

Polițiștii atrag atenția asupra importanței purtării centurii de siguranță:

Centura de siguranţă are rolul de a proteja pasagerii autoturismului, inclusiv șoferul.

O funcție esențială a acesteia este aceea că reduce riscul accidentării la coloana vertebrală, întrucât, în momentul unui impact, te va ține nemișcat, în scaunul mașinii, cu spatele drept.

De asemenea, prin purtarea centurii, se exclude riscul părăsirii autoturismului în momentul unui impact.

 

Sinsp. Ciofu Ramona – IPJ NEAMȚ

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.