Dental Alliance

June 16, 2024

Accident cu două victime în Neamț, Impact între Polo cu radar și un BMW

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Un accident rutier a avut loc, marți seară, pe DN 15, în județul Neamț. Două persoane au fost rănite după impactul dintre o mașină și o autospecială de poliție.

Potrivit ISU Neamț, marți seară, 3 ianuarie 2023, la ora 18:21, pompierii au înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15, în comuna Săvinești.

În evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane și o autospecială a IPJ Neamţ în care se aflau doi polițiști.

UPDATE: Autospeciala de poliție avea pornite semnalele acustice și luminoase

IPJ Neamț: În această seară, în jurul orei 18:20, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au înștiințați despre producerea unui accident rutier, pe DN15, în localitatea Săvinești.

În eveniment rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau trei persoane și o autospecială din cadrul Serviciului Rutier Neamț, în care se aflau doi polițiști.

Autospeciala avea semnalele acustice și luminoase pornite.

Cei doi polițiști au fost preluați de echipajele medicale și transportate la o unitate spitalicească.

”Aceștia sunt stabili și conștienți, fiind efectuate investigații medicale, pentru stabilirea unui diagnostic” au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere și două ambulanțe SMURD, TIM și EPA).

acc neamt - savinesti

Pompierii au acționat pentru scoaterea celor două cadre ale IPJ din autoturism, care au fost preluate și transportate de echipajele SMURD la UPU Piatra Neamț.

De asemenea au fost asigurate măsurile de prevenire a incendiilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.