Dental Alliance
August 18, 2022

Accident cu două victime, în Neamț

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Un accident rutier în care au fost implicate patru persoane a avut loc, marți la amiază pe DN 15C, în județul Neamț. În eveniment au fost implicate două mașini.

Potrivit ISU Neamț, în jurul orei 13:07, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre un accident rutier produs pe DN 15 C, în localitatea Brusturi.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane.

Până la sosirea forțelor de intervenție persoanele din cele două autoturisme au fost scoase de către participanții la trafic.

În urma accidentului rutier produs au rezultat două victime, ambele aflate în același autoturism.

Conducătorul unui autoturism (un bărbat de aproximativ 67 de ani) a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.

O pasageră din același autoturism, în vârstă de 64 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, ulterior fiind transportată la CPU Târgu Neamț.

Conform sursei citate, la locul evenimentului s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și au îndepărtat autoturismele de pe partea carosabilă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.