Dental Alliance
December 9, 2023

Accident cu mult alcool la volan, la Cordun

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Astăzi, 10 iulie a.c., în jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Vasile Alecsandri, în localitatea Cordun.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 42 de ani, din Cordun, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând cu partea din față a autoturismului într-un șanț betonat.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

sinsp. Ciofu Ramona

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap