Dental Alliance
December 9, 2023

Accident cu persoane decedate pe E85 la Secuieni. S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție

1
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Data: [Data actuală]

Un grav accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, în jurul orei 13:00, pe E 85, în comuna Secuieni, generând panică și intervenția rapidă a autorităților. Potrivit informațiilor primite, trei autoturisme au fost implicate în impact, rezultând mai multe victime.

La fața locului, au fost mobilizate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, întrucât situația impunea o acțiune promptă și coordonată. Potrivit ISU Neamț, există persoane încarcerate în urma accidentului, motiv pentru care a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Primele date furnizate de către polițiști indică faptul că există 6 victime, dintre care 3 se află încarcerate. În plus, una dintre persoanele rănite a fost deja transportată la spital pentru primirea îngrijirilor medicale necesare. Din păcate, nu au fost furnizate informații detaliate despre starea de sănătate a victimelor.

Ca urmare a accidentului, traficul pe E 85 în zona comunei Secuieni este complet blocat, generând disconfort și aglomerație în trafic. Autoritățile fac tot posibilul pentru a debloca drumul și a relua circulația în cel mai scurt timp posibil, dar se recomandă șoferilor să evite zona sau să caute rute alternative până când situația se va remedia.

În acest moment, circumstanțele exacte ale accidentului nu au fost dezvăluite, iar ancheta se află în curs de desfășurare pentru a stabili cauzele și responsabilitățile implicate. Se așteaptă ca autoritățile să furnizeze informații suplimentare pe măsură ce ancheta avansează.

Accidente rutiere de această gravitate subliniază importanța respectării regulilor de circulație și a măsurilor de precauție în trafic. Îndemnăm pe toți participanții la trafic să fie atenți, să conducă responsabil și să evite comportamente care ar putea pune în pericol viața și integritatea lor, precum și a celorlalți participanți la trafic.

ACTUALIZARE (ora 13.47) Până în acest moment, 2 persoane au fost declarate decedate

ACTUALIZARE (ora 14.05) A fost declarat decesul și pentru a treia persoană, un minor, toate persoanele decedate erau în același autoturism

ACTUALIZARE ORA 16.36

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 13:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Secuieni.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, un autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din Roman, ce se deplasa din direcția Bacău spre municipiul Roman, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, pătrunzând pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 33 de ani, din județul Bacău.

Ulterior autoutilitara ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 41 de ani, din Trifești, ce se deplasa din direcția Roman spre Bacău.

Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul a trei persoane din primul autoturism, respectiv conducătoare auto și doi pasageri cu vârste de 3, respectiv 56 de ani, din municipiul Roman și rănirea altor trei persoane, respectiv cei doi conducători auto de 33 și 41 de ani și a unei pasagere, în vârstă de 38 de ani, din autoturismul condus de bărbatul de 41 de ani.

În cauză se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

insp. Ciofu Ramona

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

1 thought on “Accident cu persoane decedate pe E85 la Secuieni. S-a activat PLANUL ROȘU de intervenție

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap