Dental Alliance
November 29, 2023

Accident cu trei autoturisme implicate pe E85. Două victime, printre care și un copil

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme a avut loc, vineri dimineață, pe DN E85, în județul Vrancea. Două persoane au fost rănite, printre care și un copil.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii militari au fost alertați vineri, 05 august 2022, în jurul orei 08:25, despre un accident rutier produs pe DN 2 E85, pe raza localității Urechești, în care au fost implicate 3 autoturisme. În urma impactului dintre acestea au rezultat 2 victime neîncarcerate.

Paramedicii, au acordat primul ajutor calificat unui copil, în vârstă de 9 de ani, politraumatizat prin accident rutier. Ulterior, pacientul a fost preluat în stare conștientă și cooperantă și transportat cu ambulanța SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.

Cealaltă victimă a fost preluată de echipajul SAJ.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD, precum și Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ) cu 1 ambulanță.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap