Dental Alliance

June 21, 2024

Accident cu trei autoturisme implicate. Trei persoane au ajuns la spital

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Trei persoane au fost rănite, sâmbătă la amiază într-un accident rutier produs în municipiul Vaslui. În eveniment au fost implicate trei mașini.

Potrivit ISU Vaslui, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare), o autospecială pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM), o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, pentru asigurarea măsurilor PSI, descarcerarea/deblocarea, evaluarea, asistență medicală și transportul la o unitate medicală, pentru victimele unui accident rutier produs în municipiul Vaslui, în Zona Industrială.

La fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui.

În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci persoane.

acc vaslui 13 (2)

La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite trei autoturisme avariate și trei victime, conștiente și cooperante, una dintre acestea fiind blocată într-unul dintre cele trei autovehicule.

Pompierii militari au asigurat zona, au deblocat victima, au evaluat persoanele implicate în accident, iar echipajele de pe cele două ambulanțe SMURD au acordat îngrijiri medicale victimelor.

Trei persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.

acc vaslui (12)

Cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de colegii polițiști.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.