Dental Alliance
March 2, 2024

Accident cu trei victime în Neamț

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

La ora 15:14 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Stânca din comuna Pipirig. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț (o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare), Garda nr 2 de Intervenție Poiana Teiului (o ambulanță SMURD) și SAJ Pipirig (o ambulanță).
În evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, în care se aflau trei persoane. Acesta a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp care a căzut.
Ajunși la locul indicat, pompierii au găsit un autoturism in care se afla o persoană încarcerată. Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei pentru descarcerare, pompierii au acționat pentru scoaterea victimei, pe care au predat-o echipajului de la SAJ. Ulterior, victima, un bărbat de 24 de ani, a fost transportată la CPU Târgu-Neamț.
Un alt pasager, un bărbat de 67 de ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind preluat de echipajul SMURD și transportat la CPU Târgu-Neamț.
De asemenea s-a acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.