September 22, 2021

Accident cu cinci autoturisme implicate si trei victime la Nisiporești

Traficul este restricționat, miercuri la amiază, DN2 E85 Fălticeni – Roman, după producerea unui accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme. În urma impactului, un tânăr de 19 ani și un bărbat de 59 de ani au fost transportați la spital.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN2E85 Fălticeni – Roman, în apropierea localității Nisiporești, județul Neamț, s-a produs o coliziune în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma accidentului, traficul rutier este restricționat, pe sensul către Roman pentru a permite efectuarea cercetării la fața locului.

Potrivit ISU Neamț, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier produs pe DN2,  pe raza localității Nisiporești din comuna Botești.

În urma accidentului rutier produs în care au fost implicate cinci autoturisme au rezultat trei victime, neîncarcerate (două fiind din același autoturism).

La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Roman.

Două victime au avut nevoie de îngrijiri medicale (doi bărbați de 19 și 59 de ani), fiind preluate de echipajele SMURD și SAJ și transportate la CPU Roman.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și vor curăța/degaja carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.