Dental Alliance
March 28, 2023

Accident cu victimă în Neamț

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15, în afara localității Mănoaia .

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 58 ani, din Săvinești, se deplasa cu o autoutilitară pe Drumul Național 15, ar fi intrat în coliziune un atelaj hipo condus de un bărbat, de 37 de ani, din Mărgineni, ce circula în fața sa, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului atelajului hipo și a unei persoane de 22 de ani, pasager în același atelaj.

În cauză, polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

sinsp. Ciofu Ramona IPJ Neamț

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap