Dental Alliance
August 9, 2022

Accident cu victimă în Neamț

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

În jurul orei 12:07, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe DN 15 C, la intrarea în comuna Bălțătești.
Accidentul rutier s-a produs între două autoturisme, în care se aflau doar conducătorii auto. Ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă.
În urma accidentului rutier, o persoană a rămas încarcerată.
La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.
Pompierii au intervenit pentru descarcerarea un bărbat de 38 de ani. Acesta a fost preluat de echipajul de la SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.
Celălalt conducător auto, un bărbat de 25 de ani, a primit primul ajutor calificat de la membrii echipajului SMURD,  după care a fost transportat la CPU Târgu Neamț.
Militarii au acționat și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.