Dental Alliance

Accident cu victimă pe E85 în Horia

0
YRY Residence

La data de 18 decembrie a.c., în jurul orei 16:45, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2-E85, în localitatea Horia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 42 de ani, din Sagna, conducea un autoturism în localitatea Horia, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un autoturism ce se afla staționat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat de 47 de ani, din Hunedoara, pasager în autoturismul staționat.

Conducătorul auto au fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

sinsp. Ciofu Ramona

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap