Dental Alliance
December 4, 2023

Accident cu victimă pe E85 la Barticești

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Un grav accident rutier a avut loc în dimineața zilei de 20 septembrie în localitatea Barticești, pe sectorul de drum DN 2-E85. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați și au intervenit pentru a investiga circumstanțele acestui incident.

Conform primelor informații obținute de la locul evenimentului, accidentul a avut loc în jurul orei 10:20. Un bărbat în vârstă de 44 de ani, rezident al județului Iași, se afla la volanul unui motociclu și circula în localitatea Barticești. Acesta, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, s-a angajat într-o depășire imprudentă, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani, domiciliat în județul Suceava. Conducătorul autoturismului efectua un viraj la stânga în momentul impactului.

În urma impactului violent, motociclistul în vârstă de 44 de ani a suferit răni serioase. Echipajele de prim-ajutor au fost rapid solicitate la fața locului și au acordat îngrijiri medicale de urgență bărbatului rănit. Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Autoritățile suspectează că accidentul a fost cauzat de depășirea neregulamentară a motociclistului și încălcarea marcajului rutier, iar conducătorul autoturismului nu a avut timp să reacționeze în mod corespunzător din cauza vitezei și a manevrei imprudente a motociclistului.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și cauzele acestui accident rutier. În prezent, se efectuează ancheta sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Inspector Ramona Ciofu de la IPJ Neamț a transmis că eforturile investigației sunt concentrate pe clarificarea modului în care s-a produs accidentul și pe stabilirea responsabilităților fiecărui participant la acest incident regretabil.

Foto simbol

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap