Dental Alliance

Accident cu victimă pe strada Cuza Vodă, în municipiul Roman, șoferul avea 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat

0
YRY Residence

La data de 18 decembrie, în jurul orei 13:30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Cuza Vodă, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 44 de ani, din Roman, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ajuns la intersecția cu bulevardul Republicii, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, ce se afla staționat la semafor, care la rândul lui ar fi fost proiectat într-un alt autoturism, staționat în fața sa.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a unei minore, de 13 ani, din Nisiporești, pasager în ultimul autoturism.

Cei implicați în evenimentul rutier au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând o concentrație de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 44 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

sinsp. Ciofu Ramona

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap