Dental Alliance
March 29, 2023

Accident cu victime în Neamț

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Două persoane au scăpat ca prin minune după ce au fost implicate într-un accident rutier produs, marți la amiază, în județul Neamț. Autoturismul în care se aflau a ieșit de pe șosea și a plonjat într-un pârâu.

Accidentul a avut loc marți, 11 octombrie, în localitatea Pângărăcior, comuna Pângărați din județul Neamț.

accident 1

Potrivit ISU Neamț, în jurul orei 12.00, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în localitatea Pângărăcior din comuna Pângărați.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM.

Un autoturism în care se aflau două persoane (un bărbat de 42 de ani și o femeie de 64 de ani) a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în pârâul Pângărăcior.

Până la sosirea forțelor de intervenție cele două persoane s-au autoevacuat.

Ambele persoane au refuzat asistența medicală oferită de echipajul SMURD TIM. Pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap