September 22, 2021

Accident cu victime în Neamț, au intrat cu mașina în stâlpul de tensiune

În această seară,  prin apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui accident rutier pe raza localității Stânca,  comuna Pipirig.
La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Târgu Neamț cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, voluntari din cadrul SVSU Pipirig cu o autospecială de stingere și două echipaje cu ambulanțe de la SAJ.


În accident a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, lovind un gard și un stâlp de electricitate. Nu au fost persoane încarcerate.
Forțele de intervenție au găsit la locul evenimentului un bărbat (26 de ani) care era ieșit din autoturism.  Acesta a primit îngrijiri medicale de la un echipaj  SAJ după care a fost transportat la CPU Târgu Neamț.
Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei (28 de ani) care a suferit atac de panică. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor și au curățat/degajat carosabilul de elementele rezultate în urma accidentului rutier.
În urma accidentului rutier a fost afectată alimentarea cu energie electrică. O echipă de la Delgaz Grid s-a deplasat la locul evenimentului  pentru remedierea avariei.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.