Dental Alliance
March 29, 2023

Accident cu victime în Roman, 2 minori de 11 luni, respectiv 2 ani

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

La data de 18 octombrie a.c., în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Ștefan cel Mare, în municipiul Roman.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Botoșani, se deplasa pe strada Dobrogeanu Gherea, ajuns la intersecția cu strada Ștefan cel Mare, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, în condiții ce vor fi stabilite în cursul anchetei.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a doi minori cu vârste de 11 luni, respectiv 2 ani, din al doilea autoturism.

Polițiștii vor continua cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Sinsp. Ciofu Ramona IPJ Neamț

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap