Dental Alliance
December 9, 2023

Accident cu victime între Roman și Iași

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În localitatea Mădârjești din comuna Bălțați a avut loc un accident rutier între două autoturisme, care a avut ca rezultat două victime. Un bărbat în vârstă de 66 de ani a fost transportat la spital cu traumatism toracic, în timp ce cealaltă victimă a fost conștientă și încarcerată.

Potrivit informațiilor primite de la poliție, accidentul s-a produs în urma unei coliziuni între cele două autoturisme, care se pare că ar fi circulat în sens opus. Momentan, se desfășoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Echipajele medicale și de intervenție s-au deplasat imediat la fața locului, pentru a acorda primul ajutor și a transporta victimele la spital.

În aceste condiții, autoritățile locale și poliția îndeamnă conducătorii auto la prudență și respectarea regulilor de circulație, în special pe drumurile cu trafic intens, pentru a evita producerea unor astfel de incidente nefericite.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap