Dental Alliance
October 2, 2023

Accident cu victime pe DN2-E85 la Nisiporești, o persoană a decedat

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 4 septembrie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN2-E85, în localitatea Nisiporești.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 65 de ani, cetățean ucrainean, conducea o autoutilitară în localitatea Nisiporești, având direcția de mers către Suceava, ar fi surprins și accidentat, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetării penale, două persoane, cu vârste de 59, respectiv 61 de ani, din județul Caras-Severin, care se deplasau în calitate de pietoni, pe partea carosabilă.

Din nefericire, în urma evenimentului rutier, a rezultat decesul femeii de 59 de ani și rănirea bărbatului de 61 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Sinsp. Ciofu Ramona IPJ Neamț

Pietonii se deplasau pe mijlocul benzii de circulație, aferente sensului de mers către Suceava

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap