Dental Alliance
November 28, 2023

Accident cu victime pe E85 la intersecția cu drumul spre Săbăoani

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

La data de 7 decembrie, în jurul orei 15:20 polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe sectorul de drum DN2-E85, în localitatea Traian.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din județul Bihor, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Săbăoani, ce se afla staționat, pe același sens de deplasare, pentru a efectua viraj la stânga.

În urma impactului autoturismul staționat a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară și semiremorcă, ce se deplasa pe același sens.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

sinsp. Ciofu Ramona IPJ Neamț

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap