Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Accident cumplit la o trecere la nivel cu cale ferată: O mașină a fost lovită în plin de un tren marfar

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Un cumplit accident, în urma căruia o femeie a murit și un bărbat a fost rănit, a avut loc, vineri dimineață, la o trecere la nivel cu cale ferată,  într-o localitate din județul Suceava. Autoturismul în care se aflau cei doi a fost lovit în plin de un tren marfar.

Potrivit ISU Suceava, accidentul a avut loc joi dimineață, la o trecere la nivel cu calea ferată de pe raza localității Vicșani, comuna Mușenița.

Din primele informații, coliziunea s-a produs între un tren de marfă și un autoturism.

accident suceava 1

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ Suceava.

La fața locului au fost identificate două victime. Este vorba despre un bărbat de aproximativ 65 de ani și o femeie de aproximativ 60 de ani, care erau în afara autoturismului.

accident suceava 4

Femeia era prinsă sub locomotivă. Echipajele de la descarcerare au intervenit pentru extragerea victimei. Din nefericire, cadrele medicale au declarat decesul acesteia.

Bărbatul era conștient și a fost preluat de echipajul SMURD, care i-a acordat primul ajutor medical. Ulterior, a fost transportat la spitalul din Rădăuți, pentru investigații suplimentare.

accident suceava 3

Cazul a rămas în atenția poliției, care va stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.