June 17, 2021

Accident grav în gara Roman

O tânără si fiul ei de doar 2 ani, au fost răniți grav ieri la Roman după ce au căzut din tren.

Femeia si-a condus o rudă la gară, s-a urcat cu aceasta in vagon, moment in care a fost suprină de punerea trenului in miscare. A incercat sa coboare din mers tinandu-si fiul in brate, insa s-a dezechilibrat si au cazut pe peron.

Din primele cercetari a rezultat ca o femeie de 26 de ani, din Sagna, a urcat (pentru a conduce o rudă) in jurul orei 14 in trenul care circula pe relatia BC-IS , impreuna cu fiul minor de 2 ani. Trenul s-a pus in miscare, moment in care aceasta a vrut sa coboare, insa s-ar fi dezechilibrat, rezultand vatamarea corporala atat a femeii cat si a minorului. Ambii sunt sub ingijiri medicale. In cauza se fac cercetari pentru vatamare corporala din culpa”, a declarat Robert Costân, purtator de cuvant IPJ Neamt.

Potrivit unei informari a Servicului de Ambulanta Judetean Neamt, femeia a fost preluata cu policontuzii si traumatisme la ambele mâini, iar copilul de 2 ani, cu varsaturi si stare de somnolenta, fiind suspect de fractura de baza de craniu. El a fost transferat de la spitalul din Roman, la un spital din Iasi.

Sursa Tv Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.