Dental Alliance

June 21, 2024

Accident grav pe DN 2 E85: Impact între o autocisternă plină cu GPL și un autotren. Trafic blocat

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Un grav accident rutier a avut loc, joi dimineață, pe DN 2 Bacău – Suceava, după impactul dintre o autocisternă încărcată cu GLP și un autotren. Traficul este blocat total.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul a avut loc joi,. 22 iunie, pe DN 2 Bacău – Suceava, în zona localității Drăgușeni din județul Suceava.

Din primele informații, în coliziune au fost implicate un autotren și o autocisternă încărcată cu GPL.

cc2

În zonă sunt semnalate scurgeri de carburant pe carosabil.

La fașa locului intervin pompierii militari din cadrul ISU Suceava cu o autospeciala de stingere, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD.

accident dn 2 suceava 2

În urma impactului, autotrenul a iesit în afara părții carosabile. Autocisterna are rezervorul de combustibil al capului tractor spart și sunt scurgeri de motorină.

Cisterna este încărcată cu GPL, dar nu a fost fisurată. De asemenea, sistemul de rulare al autocisternei a fost avariat. În acest sens, a fost solicitata o alta autocisterna pentru transvazarea incarcaturii.

accident dn 2 suceava 3

Șoferul autocisternei a fost preluat de echipajul SMURD si transportat la spital. Este monitorizat medical si soferul autocamionului.

Circulația rutieră este blocată total.

Valorile de trafic sunt în creștere pe ambele sensuri de mers.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.