Dental Alliance
October 2, 2023

Accident în Neamț cu victime, implicată și o autospecială de Poliție

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 10:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Capșa, în localitatea Bicaz.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 70 de ani, din Tarcău conducea un autoturism, în localitatea Bicaz, nu ar păstrat o distanță suficientă față de o autospecială, din cadrul Biroului Județean Poliție Transporturi Neamț, condusă de un tânăr de 21 de ani, care era staționată în dreptul unui marcaj pietonal, pentru a acorda prioritare de trecere unui pieton, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea ambilor conducători auto și a unui pasager de 48 de ani, din autospecială.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

insp. Ciofu Ramona

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap