Dental Alliance
April 14, 2024

Accident în Neamț

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Un bărbat a ajuns la spital după ce a fost surprins și accidentat de un autoturism în timp ce traversa strada prin loc nepermis. Accidentul a avut loc duminică seară, în localitatea Ceahlău, județul Neamț.

Potrivit IPJ Neamț, duminică, 3 aprilie, în jurul orei 18.20, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 155 F.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din Borca, conducea un autoturism pe Drumul Județean 155 F, în localitatea Ceahlău, a surprins și accidentat un bărbat de 41 de ani, din aceeași localitate.

Bărbatul s-ar fi angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis și fără să se asigure.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea bărbatului în cauză.

Potrivit polițiștilor, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor suferite, pietonul nu a putut fi testat alcoolscopic.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.